دیدار نمایندگان شوراهای شهر با سخنگوی شورای نگهبان

رئیس شورای شهر تهران گفت: کارگروهی حقوقی بین شوراها و مرکز تحقیقات شورای نگهبان تشکیل می شود که امیدواریم منجر به تقویت جایگاه قانونی شوراهای شهر که مردم نهادترین رکن قانونی در نظام جمهوری اسلامی شود.

 

به نقل از ایمنا، محسن هاشمی در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به اینکه روز گذشته به اتفاق نمایندگانی از شورای شهر برخی کلانشهرها، جلسه خوبی با سخنگوی شورای نگهبان در رابطه با اشکال این شورا به مصوبه مجلس در مورد قانون عوارض ارزش افزوده و کاهش اختیارات شورای شهر در تعیین عوارض داشتیم گفت: پس از مذاکرات کارشناسی، مقرر شد کارگروهی حقوقی بین شوراها و مرکز تحقیقات شورای نگهبان جهت بررسی دقیق‌تر موضوع تشکیل شود که امیدواریم منجر به تقویت جایگاه قانونی شوراهای شهر که مردم‌نهادترین رکن قانونی در نظام جمهوری اسلامی است شود.

وی با بیان اینکه امروز پنجم بهمن ماه، سالروز ایراد خطبه تاریخی مترو در نماز جمعه تهران در سال ۱۳۶۳ است، گفت: این خطبه موجب شد پروژه مترو که بعد از انقلاب با مخالفت‌های دلواپسان وقت که مترو را کالایی لوکس می‌دانستند متوقف شده بود مجدداً فعال شود. آیت الله هاشمی رفسنجانی در اوج سختی شرایط جنگ و در حالی که با راهبرد مقاومت و دستیابی به پیروزی برای رسیدن به صلحی پایدار، با حکم امام خمینی (ره) فرمانده جنگ بود سازندگی را در اوج تحریم‌ها و فشارها نیز متوقف نکرده و پروژه مترو را بدون بودجه دولتی فعال کرد تا آینده تهران و سایر کلانشهرها دچار بحران نشود.

رئیس شورای شهر تهران افزود: امروز نیز پس از خروج ترامپ از کاخ سفید و شکست سناریوی فشار حداکثری بر ایران، ما در مسیر پیروزی و لغو تحریم‌ها هستیم، نباید سازندگی و کار را متوقف و موکول به پایان تحریم‌ها کرد.

وی ادامه داد: آخرین مصوبه ستاد ملی کرونا در مورد اتوبوس در شهرداری تهران پیگیری درستی نشده و این مصوبه به نتیجه نرسیده است. ۴۵ روز از آن مصوبه می‌گذرد در حالی که قرار بود دو هفته‌ای آئین نامه اجرایی آن نوشته و در اختیار قرار گیرد. به آقای حناچی به عنوان یک تذکر می‌گویم هیچ خبری از این مصوبه نیست و هیچ حرکتی از آن دیده نمی‌شود.

رئیس شورای شهر تهران افزود: برای ساختن مترو و اتوبوس کارخانه و امکانات داخلی موجود است و حلقه مفقوده هماهنگی بین دستگاه‌ها و اراده مسئولان ارشد اجرایی برای برطرف کردن موانع است که جز شهرداری تهران دستگاه دیگری نمی‌تواند آن را پیگیری کند و باید یک سماجت جدی وجود داشته باشد و ببینیم کجا لجاجت وجود دارد و آن را شناسایی کنیم و به مردم تهران معرفی کنیم که چرا مصوبات دولت به نتیجه نمی‌رسد.