آخرین وضعیت تکمیل پروژه‌ زباله سوز رشت بررسی شد

در نشست بررسی اجرای پروژه زباله‌سوز و افزایش ظرفیت کارخانه کودآلی رشت، مدیرکل دفتر محیط زیست و خدمات شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از حمایت این سازمان از پروژه های کلان مدیریت پسماند در استان های ساحلی شمالی از جمله پروژه های شهرداری رشت خبر داد.

به گزارش واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری رشت، سید حبیب راضی با بیان مطلب فوق در این جلسه عنوان کرد: در گذشته بسیاری از اقدامات در حوزه پسماند به کندی اجرایی می‌شد اما در همین چند ماهه اخیر شهرداری رشت شتاب لازم را برای جبران عقب ماندگی‌ها ایجاد کرده است.
وی با اشاره به واریز 91 میلیارد تومان به پروژه زباله‌سوز رشت تصریح کرد: برای اینکه در این مدت باقیمانده بتوانیم کارهای اساسی را به خوبی و با سرعت لازم انجام دهیم و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور حمایت لازم را از شهرداری رشت انجام می‌دهد.
وی عزم شهرداری رشت در مقوله پیگیری اتمام پروژه زباله‌سوز، تعیین تکلیف کارخانه کودآلی و افزایش سوله‌ها را جدی خواند و گفت: از تمام ظرفیت‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای تکمیل پروژه‌های پسماند شهرداری رشت استفاده می‌کنیم و اعتبارات خوبی را هم برای شهرداری در نظر خواهیم گرفت.
همچنین سید محمد احمدی شهردار رشت با بیان اینکه در حال حاضر اراده‌ خوبی در کشور و استان گیلان برای حل معضل پسماند و تکمیل پروژه‌های سایت سراوان شکل گرفته است عنوان کرد: باید بر اساس یک برنامه زمانبندی شده مشخص حرکت کنیم و برای این کار نماینده‌ای را هم از سوی شهرداری جهت پیگیری موضوعات مأمور خواهیم کرد.
احمدی تصریح کرد: شهرداری قصد دارد بحث سایت سراوان و کارخانه کودآلی لاکان را به شکل ویژه پیگیری کند بنابراین حوزه‌های معاونت حمل و نقل امور زیربنایی و مدیران کودآلی باید پویایی خود را بیشتر از هر زمان دیگر نشان دهند.
شهردار رشت تسریع در اجرای پروژه زباله‌سوز، ساخت ابنیه و افزایش ظرفیت کارخانه کودآلی رشت را لازم و ضروری خواند و با بیان اینکه هیچ قصوری در این راه پذیرفتنی نیست اذعان کرد: شهرداری رشت اراده خوبی برای انجام کار دارد اما اگر تنها یک بخش تعلل کند و آن اهتمام لازم را نداشته باشد برنامه‌ها به خوبی پیش نمی‌رود.
وی استفاده از تمام ظرفیت‌های دو رودخانه گوهررود و زرجوب و نجات این دو اکوسیستم از انواع آلودگی‌های زیست محیطی را اقداماتی که باید برای تحقق آن‌ها یکسری بسترسازی‌ها انجام شود خواند و افزود: متاسفانه حریم رودخانه‌های ما بسیار ارزان قیمت هستند در حالیکه در دنیا بر عکس این مطلب است.
رمضانپور نرگسی ساماندهی، برنامه‌ریزی برای تخمیر زباله‌ها و سوزاندن آن با ایجاد کارخانه زباله‌سوز را از مهم‌ترین کارهایی که باید در سایت سراوان اعمال شود خواند و یادآور شد: استان‌های شمالی به علت نوع آب و هوا و موقعیت اقلیمی‌شان در بحث پسماند مشکلات بسیار زیادی در مقایسه با استان‌های کویری دارند.
وی با بیان اینکه باید به قضیه سراوان به شکل ملی نگاه شود و اعتبارات لازم به آن تخصیص یابد عنوان کرد: باید در این مدت باقیمانده از حداکثر ظرفیت‌ها جهت اجرای سریع‌تر پروژه‌های پسماند و ساماندهی رودخانه‌ها استفاده کنیم.