هدف گذاری فعالیت‌های فن آفرینانه به سمت حل چالش ها

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، منصور غلامی در پیام خود به آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی که در اصفهان و بصورت مجازی برگزار شد، افزود: معرفی شرکت‌های فعال و تاثیرگذار دانش بنیان در جشنواره ملی شیخ بهایی در استقبال و اقبال سرمایه‌گذاران و تاثیرگذاری آنها موثر و این رویداد مکمل زنجیره تکامل واحدهای فناور و سرمایه‌گذاری است.

وزیر علوم با بیان اینکه یکی از ظرفیت‌های جشنواره ملی شیخ بهایی استفاده از مدیران و نمایندگان بخش دولتی و خصوصی و خیران کارآفرینی است، اظهار داشت: سرمایه‌گذاران خطر پذیر، موتور محرکه و پشتیبان جدی توسعه رویدادهای فناورانه خواهند بود و این جشنواره، فرصت ویژه‌ای را برای تقویت زیست بوم ایجاد شده در این زمینه فراهم می‌کند.

غلامی با اشاره به اینکه دستاوردهای این جشنواره در اختیار نسل‌های بعد قرار خواهد گرفت، اضافه کرد: معرفی طراحان کسب و کار، فن آفرینان و سرمایه‌گذاران برتر در این رویداد، الگوی مناسبی برای نسل فعال در این عرصه است. برگزاری جشنواره ملی شیخ بهایی در شرایط شیوع ویروس کرونا ناشی از اراده قوی، تلاش همکاران و علاقه‌مندان و کارآفرینان برای حضور موثر در عرصه حل مسائل و مشکلات مختلف در جامعه است.

وی با بیان اینکه جشنواره ملی شیخ بهایی از سال ۱۳۸۳ با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی و حمایت از کارآفرینان برتر و موفق برگزار می‌شود، اضافه کرد: این رویداد به غنای فعالیت‌های فناورانه می‌افزاید و فرصتی را برای تبادل تجربه‌ها و ارائه جدیدترین دستاوردها فراهم می‌کند.

وزیر علوم با بیان اینکه پانزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی همزمان با هفته جهانی کارآفرینی برگزار شد، تصریح کرد: لازم است از امکان حضور در فضای مجازی در شرایط حاضر برای جذب بیشتر مخاطبان بویژه در عرصه بین الملل استفاده کرد.