تهران را معماران جوان باید بسازند

مراسم تقدیر از برگزیدگان مسابقه طراحی موزه علوم تهران با حضور شهردار تهران برگزار شد.

به گزارش شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران در این مراسم گفت: طراحی این موزه و برگزاری مسابقه برای آن فرصتی است برای جوانان که بتوانند هنر خود را در طراحی آن ارائه کنند.

او ضمن تشکر از خانواده ترکمان (خیرینی که این موزه را در نزدیکی برج میلاد خواهند ساخت) گفت: تجربه ای در ساخت پل طبیعت داشتیم که شرکت های معماری داخلی با همکاری و همراهی هم توانستند آن اثر برجسته را ارائه کنند. دیروز هم مراسم آغاز ساخت مجموعه فرهنگی شارباغ فاطمه زهرا (س) در محور راه آهن تهران - تبریز بود که امیدوارم فرصتی باشد تا معماران جوان و ناشناخته خود را مطرح کنند.

حناچی به همکاری شهرداری و دانشگاه تهران در ساخت موزه علوم تهران اشاره کرد و گفت: دانشگاه تهران نقش اصلی در ساخت این موزه را ایفا می کند و شهرداری در این پروژه حمایتگر است تا شکل یابد . دانشگاه پشتیبانی اقتصادی واجتماعی لازم را فراهم خواهد می کند.

او بر اطلاع رسانی ساخت موزه به خصوص در پیرامون محل ساخت آن تاکید کرد و گفت: با یک پهنه موجود سبز در حاشیه بزرگراه همت مواجه هستیم و با توجه به سابقه ای که مردم در ذهن دارند فکر می کنند که باز هم قرار است برجی ساخته شود باید از نظر اجتماعی روی اطلاع رسانی پروژه کار شود. آنچه مهم است این است که ما از این فرصت ها برای آفرینش معماری استفاده کنیم و از هر فرصتی که دستگاه ها، خیرین و کسانی که آمادگی سرمایه گذاری در سطح شهر را دارند دعوت کنیم به این پروژه ها نگاه کنند.

رییس دانشگاه تهران در ادامه گفت: فکر می کنیم شهر تهران در سال های گذشته توسعه بی رویه داشته است و باید با نگاه جدید علمی روند مدیریت شهر اصلاح شود تا شهر به جایی برای زندگی بهتر تبدیل شود. دانشگاه تهران از این نظر می تواند کمک کند. شهر تهران از نظر آموزشی بالاترین شهر تهران است و باید آن را به شهر علم و نوآوری تبدیل کنیم.

او گفت: حضور شهردارتهران که بی سر و صدا ولی عمیق کار می کند فرصت ویژه ای برای تهران است، شرایط فعلی شهر مناسب نیست به طوری که گردشگرانی که از خارج به تهران می آیند تمایل بیشتری به حضور در شهرهایی مانند اصفهان و تبریز دارند در حالی که زیرساخت و فضا و امکانات فراوانی دارد.

او در پایان گفت: در رویداد امروز چند اتفاق می افتد یکی توجه خیرین به موزه سازی است دومین موضوع این است که موزه «علم» است و سوم فرآیندی است که برای طراحی و انتخاب صورت گرفت و ایده ای انتخاب می شود که با شهر و علم تناسب داشته است در اجرای این طرح همه متخصصان طراحی و معماری وارد شده اند و پشتیبانی شهردار تهران کمک بزرگی است. دانشگاه تهران موزه های زیادی دارد که پراکنده هستند و شاید این فرصتی باشد که موزه های دانشگاه تهران در یک جا قرار گیرند. امیدوام با حضور آقای حناچی شاهد جشن افتتاح این موزه باشیم.

در انتهای مراسم به برگزیدگان طراحی موزه علم جوایزی اهدا شد، در این مسابقه محسن مریزاد رتبه سوم، علی نقوی رتبه دوم و حامد بدری احمدی حائز رتبه اول شد. همچنین در این مراسم به محمد علی ترکمان به نمایندگی از خانواده ترکمان به پاس این عمل خیر لوح تقدیر اهدا شد.