رونمایی از سامانه الکترونیک سلامت شهرداری

به زودی از فاز نخست سامانه سلامت الکترونیک شهرداری تهران رونمایی می‌شود و قرار است با این رخداد، خدمات به شهروندان و کارکنان و بازنشستگان شهرداری در مراکز درمانی با شفافیت بیشتر و کیفیت بهتری انجام می شود.

به گزارش شهر، حامد مظاهریان سرپرست معاونت منابع انسانی شهرداری تهران در آیین بهره برداری آزمایشی از سامانه سلامت الکترونیک شهرداری تهران که عصر دیروز -۳۰ دی ۱۳۹- به صورت مجازی برگزار شد، گفت: سال آینده، سال به ثمر نشینی پروژه‌های شهر هوشمند در شهرداری تهران است و در طی این دوره منابع مالی زیادی در حوزه شهر هوشمند و شهرداری هوشمند هزینه شده است.
او با بیان اینکه پروژه‌های شهرهوشمند باید در سال آینده برای بهره مندی از منافع آن باشد، افزود: اگر مردم نتوانند از نتایج عملی پروژه های شهر هوشمند بهره مند شوند، در دوره بعدی مدیریت شهری جایگاه این ایده کاهش پیدا می‌کند.

معاون شهردار تهران همچنین ایجاد سامانه سلامت الکترونیک شهرداری تهران را رخداد مثبتی توصیف و در عین حال بر لزوم آموزش و اطلاع رسانی پزشکان و نیز شهروندان تاکید کرد.
مظاهریان در سرعت بخشیدن و تسریع انجام این پروژه تاکید کرد و گفت: سامانه سلامت الکترونیک بخشی از پروژه شهر هوشمند و نیز بخشی از موضوع مهم شفاف سازی در شهرداری تهران است که کمک می کند تا تمام محاسبات و انجام امور الکترونیکی انجام گیرد و در واقع با این سیستم می توان به صورت کاملا شفاف مسائل مربوط به بیمه، بیمار و پزشک را دنبال کرد و همواره از خواسته های این دوره از مدیریت شهری تهران بوده است که باید هر چه سریعتر بهره برداری از آن برای شهروندان فراهم شود.
مظاهریان همچنین از رونمایی این سامانه در دهه فجر با حضور شهردار تهران و اعضاء شورای شهر خبر داد.

حمید چوبینه، مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران هم در این نشست، رونمایی از سامانه سلامت الکترونیک شهرداری را آغاز یک فعالیت جدید در مجموعه فناوری شهرداری تهران دانست و گفت: این کار، کاری بزرگ است، البته این رخداد با مجموعه فعالیت ها و کارهایی که در گذشته در حوزه فناوری در بخش پاسخ دهی به بیماران در شهر سالم انجام می‌شود رخداد جدیدی نیست اما؛ آغاز حرکت بزرگ و ارزشمندی برای انجام کارهای تکمیلی است.
به گفته او؛ با این روش دسترسی های سلامت ربرای یک رخداد ملی برای شهروندان و همینطور کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران رقم خواهد زد.
چوبینه با بیان اینکه سامانه سلامت الکترونیک در فاز نخست به صورت پایلوت در منطقه ۱۳ انجام می شود، گفت: رخدادهای یکسال اخیر نشان داد که فناوری نقطه عطف تاریخی ماست و بیش از گذشته باید به آن توجه کرد. خدمات سلامت هم از این قائده مستثنا نیست و هم شهروندان و هم کارکنان و بازنشستگان شهرداری تهران باید خدمات و مشاوره‌های پزشکی را حد ممکن غیرحضوری دریافت کنند.
مدیرعامل شرکت شهرسالم با تاکید بر لزوم به حداقل رساندن حضور بیماران و مراجعه‌کنندگان در مطب و بیمارستان‌ها بیان کرد: ما امروز پزشک خانواده داریم بدون اینکه نرم افزار بومی داشته باشیم از طرف دیگر باید نسخه کاغذی حذف شود و الکترونیک باشد اما؛ متاسفانه هنوز دسترسی های لازم ایجاد نشده است. با این حال امروز سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران مسیر را طراحی کرده  که به یک سامانه ارزشمند منابع انسانی متصل می‌شود که ضمن رصد همکاران در شهرداری و بازنشستگان در کاهش هزینه های شهرداری هم تاثیرگذار است.
او ادامه داد: با ارایه سامانه سلامت الکترونیک شهرداری تهران کمک کنیم به شهروندان که هم یک الگوی قابل ارایه داشته باشیم و هم خدمات سلامت به عنوان درآمد پایدار برای شهرداری تبدیل شود.