گروه مشاوران بوستون (BCG) به تازگی فهرست نوآورترین شرکت های جهان در سال 2020 را ارائه و 50 شرکت نوآور جهان را رتبهبندی کرده است. در ادامه همراه باشید تا ببینیم که ۵۰ غول نوآوری جهان کدامند؟
بهترین نوآوران به وعدههای خود عمل میکنند، از اندازه شرکت خود برای به جا گذاشتن اثرات مثبت استفاده کرده و برای رسیدن به موفقیت پیوسته سیستم نوآوری خود را بهروزرسانی میکنند. .
بر اساس نتایج تحقیق گروه مشاوران بوستون، غولهای فناوری رتبههای بالاتر فهرست را به خود اختصاص دادهاند. اپل از جایگاه سال قبل دو پله صعود کرده و رتبه اول را به خود اختصاص داده است، شرکت آلفابت (که گوگل زیرمجموعه آن است) در رتبه دوم و آمازون در رتبه سوم قرار دارد. پس از آنها مایکروسافت و سامسونگ قرار گرفتهاند.
غولهای فناوری، 50 رتبه اول فهرست نوآوران BCG را به خود اختصاص دادهاند. امسال شرکت اپل در رتبه اول و شرکت آلفابت و آمازون به ترتیب در رتبه دوم و سوم قرار گرفتند.
تنها هشت شرکت در تمامی 14 نسخه این فهرست حضور دارند. با گذشت زمان، نوآورترین شرکتهای جهان بزرگتر شدهاند.
نوآورترین شرکتهای جهان در سال ۲۰۲۰
تصویر زیر ۵۰ شرکت نوآور جهان در سال ۲۰۲۰ را نمایش میدهد. اعداد داخل پرانتز تغییر رتبه نسبت به سال گذشته است.
نکته: New به معنای اولین حضور و Return به معنای بازگشت مجدد به فهرست نوآورترین شرکتهای جهان از نظر BCG است.
نام فارسی ۵۰ شرکت برتر نوآور در جدول زیر بیان شده است:
فهرست نوآوران برتر تا به امروز در 14 نسخه تنظیم شده و 162 شرکت مختلف را در بر میگیرد. رتبه اول امسال (اپل) و هفت شرکت آلفابت، آمازون، اچپی، آیبیام، مایکروسافت، سامسونگ و تویوتا هر سال در این فهرست حضور داشتهاند.
از نوآوران دایمی دیگر میتوان به سیسکو و بیامو اشاره کرد که در 13 نسخه از فهرست 50 شرکت برتر حضور داشتند. تنها 20 شرکت توانستهاند بیشتر از ۱۰ بار به این فهرست راه پیدا کنند، در حالی که 48 شرکت فقط یک بار در فهرستها حضور داشتند.
تازه واردهای امسال عبارتند از
جِیدی دات کام، تولیدکننده وسایل و ابزار مهندسی بوش، شرکت فناوری اِیبیبی، شرکت دارویی نووارتیس و تولیدکنندگان خودروی افسیاِی و ولوو.
از میان شرکتهای قدیمیتر، بعضی پیشرفت زیادی داشتند، برای مثال هوآووی که 42 پله صعود کرد و به جایگاه ششم دست یافت. از دیگر شرکتهایی که پیشرفت زیادی داشتند میتوان به والمارت و اچپی هم اشاره کرد که هر دو 29 پله صعود کردند.
در اینفوگرافیک زیر میزانی که این شرکت ها برای نواوری در شرکت هایشان خرج کرده اند را مشاهده می کنید:
عمل کردن به وعدهها
بر اساس این گزارش، نوآورترین شرکتهای جهان، آنهایی هستند که نوآوری دایمی را در اولویت قرار میدهند و با یک استراتژی منسجم و سرمایهگذاری کافی از این رویکرد پشتیبانی میکنند. این گروه 45% از یک هزار شرکتی را تشکیل میدهند که در پیمایش نوآوری BCG شرکت کردهاند.
از طرف دیگر، 30% از شرکتهای این پیمایش به عنوان «نوآوران مردد» طبقهبندی شدند که به تعریف استراتژی نوآورانه یا تعهد به سرمایهگذاری اهمیت نمیدادند. همچنین یک چهارم شرکتها در سطح میانی قرار میگیرند که نسبت به نوآوری و اهمیت آن برای کسبوکارشان بیتفاوت هستند یا رویکرد ثابتی ندارند.
اما برگ برنده در دست «نوآوران متعهد» است؛ بر اساس این گزارش، 60% از آنها در سال گذشته افزایش فروش ناشی از خدمات و محصولات جدید (سه سال اخیر) را تجربه کردهاند؛ در حالی که این عدد برای شرکتهای مردد برابر با 30% بود.
شرکتهای بزرگ و نوآوری
بر اساس این گزارش، شرکتهای بزرگ از سایز بزرگ خود استفاده میکنند تا قدرت نوآوری خود را نشان دهند. برخلاف باور عامه به اینکه شرکتهای کوچک، چابکتر هستند و نوآوری بیشتری دارند، این گزارش عنوان میکند که سازمانهای بزرگ بهتر میتوانند محصولات یا خدمات موفق تولید کرده و مدلهای کسبوکار پویایی ایجاد کنند.
از نظر شرکتهای بزرگ، موانعی که سر راه نوآوری قرار میگیرد عبارت است از عدم تخصیص منابع به پروژههای آیندهدار و هماهنگ نبودن کل سازمان برای همراهی در استراتژی تعیینشده.
در سال 2020 با توجه به مشکلاتی که کووید-19 به وجود آورده، توانایی نوآوری برای شرکتهای کوچک و بزرگ به طور ویژهای حائز اهمیت است. پژوهشهایی که در زمینه 50 شرکت برتر در زمینه نوآوری انجام شده پیش از شیوع ویروس صورت گرفته، اما یافتههای آن هنوز هم معتبر است چرا که رتبههای برتر نوآوری در تلاش برای عبور از بحران و مشکلات ناشی از آن هستند.
:منابع
همرو https://b2n.ir/082940
ویژوال کاپیتالیست https://b2n.ir/445285