یک ریال بدهی معوق به شهرداری و شورای بعدی منتقل نمی شود

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امروز یک ریال بدهی معوق به شهرداری و شورای بعدی به ارث نمی‌رسد اما زهی انصاف که عده‌ای اینها را نمی‌بینند.


به نقل از ایمنا، مجتبی بهاروند امروز (دوشنبه) در یکصد و سی و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد عنوان کرد: امیدوارم که تن و جان همه از پیک پنجم کرونا در امان باشد. لازم است که دست‌اندرکاران مدیریت شهری در این روزها قدری بیشتر حواسشان معطوف شهروندان باشد. شهروندان عزیز نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و سفر نرفتن باری از دوش کادر درمان بردارند.

وی با بیان این که هفته گذشته ما داغدار تلفات دو تصادف جاده‌ای بودیم که منجر به جان باختن دو خبرنگار و تعدادی سرباز معلم شد، افزود: تا کی باید تاوان فرسودگی ناوگان حمل و نقل کشور را بدهیم؟ ناوگانی که تقریباً بین ۱۵ تا ۲۰ سال میانگین عمر فرسودگی دارد همین ناوگان در کشورهای توسعه یافته بیشتر از ۵ سال حق تردد ندارد.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: زمانی به عنوان رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران و عضو شورای عالی ترابری کشور، با استفاده از تجربیات کشورهای پیشرفته طرحی را برای نوسازی این ناوگان ارائه دادم که ناقص ماند و انحصار طلبان و رانت خوران اجازه واردات حتی یک اتوبوس یا یک کامیون جدید را ندادند. امیدواریم دولت جدید با راهکارهایش این تصمیمات را عملی کند.

وی گفت: در سال‌های گذشته هربار سخن از کارآفرینی به میان می‌آمد، بخشی از مردم تصور می‌کردند که کارآفرینان می‌خواهند با رانت و فساد، پولی به هم بزنند و از کارگران سوء استفاده می‌شود؛ اما با گسترش شبکه‌ها اجتماعی و اصلاح سر فصل‌های آموزش عالی تصور مردم از کارآفرینان بهبود یافته است.

بهاروند افزود: خوشبختانه امروز همه می‌دانند که سر و کله زدن با نهادهای خدماتی نظیر مخابرات، شرکت برق، گاز و امثال آن از یک طرف و مالیات‌های کمرشکن و قوانین ناکارآمد از طرف دیگر همچنین تحریم و کمبود مواد اولیه و نبود نیروی کار ماهر و مسائلی اینچنین، تا چه میزان تولید را دچار مشکل کرده است.

وی در ادامه افزود: یک کارآفرین می‌تواند سرمایه‌اش را به خارج از کشور ببرد یا در بازارهای سوداگری به جریان بیندازد و ده‌ها برابر سود کند اما صد رحمت به غیرت و دلسوزی کارآفرین ایرانی که حاضر است سختی بکشد اما بتواند نانی بر سفره کارگرانش بگذارد. کارآفرینان هرچند که کفش‌های آهنین برای گذار از موانع تولید به پا دارند اما همواره با بزرگ منشی و رأفت با نیروی انسانی خود رفتار می‌کنند.

بهاروند اضافه کرد: البته این رفتار دوطرفه است و کارگران نیز با تحمل برخی مسائل و فشار کار مسیر تولید را تداوم می‌بخشند تا کالا به دست مصرف کننده برسد و اقتصاد از حرکت نایستد. شاید برخی صنایع ما نوپا باشند اما در صورت حمایت مردم از کالای تولید داخلی می‌توانیم شاهد رشد و شکوفایی تولیدی‌ها و کارخانحات وطنی باشیم و از بیکاری کارگر ایرانی جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: صنایع و معادن بخشی از خاطرات مشترک یک دولت و ملت به شمار می‌رود. هیچ کس پیکان ایرانی، محصولات ارج، آزمایش و امثال اینها را از خاطر نمی‌برد. بیایید برای اشتغال جوان ایرانی، برای خنده پدران، برای نسل آینده و برای خاطرات جمعی یک ملت از صنایع و کارآفرینان حمایت کنیم.